Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Coronavirus COVID-19

Informatie over het coronavirus en uw geboekte reis

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep en niemand weet hoe lang deze onzekere situatie nog duurt. We begrijpen dat dit onrust veroorzaakt en krijgen dan ook veel vragen van onze klanten over hun geboekte reis.
We willen u graag op de hoogte brengen en hebben wat informatie op een rijtje gezet. Gezien de snelheid van de ontwikkelingen is het niet altijd mogelijk om de meest recente informatie te bieden.

Op dit moment kunnen alle reizen met vertrek tot en met 14 juni niet doorgaan i.v.m. reisrestricties en vluchtannuleringen. Wij nemen contact op met alle klanten met vertrek tot 15 juni om de voor hen geldende situatie en mogelijkheden te bespreken.

De reizen met vertrek vanaf 15 juni zijn niet geannuleerd en daar kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. Op dit moment weten we niet hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Wij vragen u vriendelijk om nog geduld te hebben en rustig af te wachten.

De huidige situatie is zo uitzonderlijk dat er niet tot terugbetaling kan worden overgegaan als uw reis niet kan doorgaan. Het volledige bedrag dat u aan ons heeft betaald, houdt u als tegoed voor een volgende vakantie. Wij zijn aangesloten bij SGR, waardoor uw betaalde bedrag veilig is gesteld.

Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra er meer duidelijkheid is, nemen we contact met u op om de consequenties voor uw reis te bespreken.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

Sunna Travel
info@sunnatravel.nl
020-8890321

Laatste update: 21 mei
vlinders-italie-oostenrijk.jpg

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?