Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Palazzo dei Mercanti

Ascoli Piceno - Marche

Palazzo dei Mercanti ligt in het historisch centrum van Ascoli Piceno, op 2 minuten loopafstand van Piazza del Popolo. Het populaire plein is het hart van de stad en dé ontmoetingsplaats. Het hotel ligt dichtbij de Corso G. Mazzini, de belangrijkste straat die de stad doorkruist en waarlangs monumentale gebouwen en torens staan.

Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw dat gebouwd werd op de ruïnes van een voormalig paleis en als klooster diende voor de nonnen. Van het oorspronkelijke paleis is alleen nog het atrium over, daterend uit de 16e eeuw. Een trap van travertijn leidt naar de eerste verdieping waar de elegante travertijn zuilen en het monogram van San Bernardino, beschermer van de nonnen, bewonderd kunnen worden.

Het sfeervolle hotel beschikt over 18 stijlvol ingerichte kamers en voorzien van TV, wifi, airconditioning, minibar, kluisje en een moderne badkamer. Het ontbijt is een selectie van verse, lokale producten uit de Piceno en afkomstig van biologische boerderijen.
Tegen betaling kunt u gebruik maken van een moderne wellness.
In de buurt zijn diverse mogelijkheden om de auto te parkeren, hier gelden kosten voor.

Al eeuwenlang wordt er travertijn, een kalksteen, gebruikt in Ascoli Piceno. Dit geeft de straten en gebouwen in de stad een bijzondere uitstraling. Vanuit het hotel loopt u naar het gezellige Piazza del Popolo, een bijzonder plein bedekt met travertijn en met veel terrasjes. Een ideaal vertrekpunt voor een verkenningstocht door Ascoli Piceno, een stad dat rijk is aan historische bezienswaardigheden en een bezoek zeker waard is.

Faciliteiten

Wi-Fi
Wi-Fi
Televisie
Televisie
Föhn
Föhn
Minibar
Minibar
Kluisje
Kluisje
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Lift
Lift
op verzoek toegestaan
Hond toegestaan
Hond toegestaan
Parkeer-gelegenheid
Parkeer-gelegenheid
Wellness
Wellness
Sauna
Sauna
Dorp
Dorp

Verblijf

De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van TV, wifi, airconditioning, minibar, kluisje en een badkamer met föhn, douche en toilet.

Prijzen & reserveren

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

ascoli piceno.jpg

Beoordelingen

Er zijn voor deze accommodatie nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?