Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Bed & Breakfast Casa di Valentina

Monreale - Sicilië

Bed & Breakfast Casa di Valentina is een moderne villa met een tuin, terras en zwembad. De villa ligt op 3 kilometer van Monreale, met de beroemde kathedraal. Op 8 kilometer ligt het centrum van Palermo, de hoofdstad van Sicilië.

De villa is vernoemd naar de eigenaresse Valentina en samen met haar man Angelo runnen zij vol enthousiasme en met passie deze bed & breakfast. Ze houden van het luisteren naar verhalen van de reizigers, een gesprek met ze voeren en het aanbieden van nuttige adviezen en tips voor de omgeving. Zelf wonen zij op de benedenverdieping en de kamers zijn op de eerste verdieping met eigen ingang.

De vier kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van TV, wifi, airconditioning, koelkast en een badkamer met föhn, douche en toilet. Er is ook een familiekamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen. ’s Ochtends staat de tafel in de woonkamer klaar om te genieten van een Italiaans ontbijt, een belangrijk moment van de dag. Bij mooi weer kunt u op het terras in de tuin zitten of gebruik maken van het zwembad dat iedere dag van 9 tot 14 uur geopend is.

Voor de deur van de bed & breakfast stopt de bus, die naar Monreale en Palermo rijdt. Monreale is bekend vanwege de prachtige Normandische kathedraal uit de 12e eeuw met schitterende Griekse en Byzantijnse mozaïeken. Het interieur is adembenemend door de schitterendste mozaïeken die taferelen uit het oude en nieuwe testament uitbeelden.
Palermo is één van de oudste steden van Europa en absoluut een bezoek waard. De geschiedenis gaat ver terug en kende verschillende bloeitijden. Daardoor zijn invloeden uit de Arabische, Normandische, Romeinse en Byzantijnse periode terug te vinden in de kerken, gebouwen en pleinen die deze fascinerende stad rijk is.

Faciliteiten

Zwembad
Zwembad
Wi-Fi
Wi-Fi
Televisie
Televisie
Föhn
Föhn
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Koelkast
Koelkast
Parkeer-gelegenheid
Parkeer-gelegenheid
Dorp 3 km
Dorp 3 km

Verblijf

De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van TV, wifi, airconditioning, koelkast en een badkamer met föhn, douche en toilet.
case-di-valentina-kamer-roze.jpg

+ 2-persoonskamer

+ 3-persoonskamer

+ Familiekamer

Prijzen & reserveren

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

monreale kathedraal.jpg
palermo.jpg
tempel van segesta.jpg
castellammare.jpg

Beoordelingen

Er zijn voor deze accommodatie nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?