Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Villa Otium

Volterra - Toscane

Villa Otium ligt op 5 kilometer van Volterra, in het hart van Toscane. Het huis is prachtig gelegen in een bijzonder heuvellandschap. Volterra ligt in een vulkanische streek dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van leem en zand. De noordkant van de stad wordt gekarakteriseerd door ‘Le Balze’, een diep ravijn ontstaan door erosie van de leemgrond.

De vriendelijke familie Falorni woont in de villa waar zij 6 kamers beschikbaar hebben voor hun gasten. Het huis is omgeven door een ruime tuin met een zwembad. In een van de ligstoelen kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op het fascinerende landschap. In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt verzorgd. ’s Avonds kunt u plaats nemen in het gezellig ingerichte restaurant en u laten verwennen door de kookkunsten van de familie Falorni.

Volterra is een indrukwekkende stad en rijk aan diverse bezienswaardigheden. Het was één van de sterkste steden tijdens de Etruskische periode in Toscane. Uit deze tijd is er nog een stadspoort overgebleven, Porta all’Arco. Uit de Romeinse tijd zijn er resten van het amfitheater uit de 1e eeuw v. Chr. Het huidige aanzien van de stad is middeleeuws. Piazza dei Priori is het hart van de stad met Palazzo dei Priori, één van de oudste paleizen van Toscane. Sinds de 8e eeuw v. Chr is de bewerking van albast een belangrijke ambacht in Volterra. In ateliers wordt deze zachte kalkachtige steensoort bewerkt tot voorwerpen, sieraden, beelden en souvenirs.

Villa Otium is een ideale plek om te genieten van de rust, het magnifieke uitzicht en de Toscaanse gastvrijheid van de familie Falorni. Het is een goede uitvalsbasis om Volterra en de interessante omgeving te bezichtigen.

Faciliteiten

Restaurant
Restaurant
Bar
Bar
Zwembad
Zwembad
Wi-Fi
Wi-Fi
Föhn
Föhn
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
op verzoek toegestaan
Hond toegestaan
Hond toegestaan
Parkeer-gelegenheid
Parkeer-gelegenheid
Barbecue
Barbecue
Dorp <5 km
Dorp <5 km
Manege <10 km
Manege <10 km

Verblijf

De kamers bevinden zich op de 1e verdieping en zijn eenvoudig ingericht met een eigen badkamer.

Prijzen & reserveren

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

volterra.jpg
san gimignano.jpg
montescudiao.jpg
siena piazza campo toscane.jpg
montaione.jpg
pisa-scheve-toren-toscane.jpg

Beoordelingen

Er zijn voor deze accommodatie nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?