Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

8-daagse wandelvakantie “volop bergplezier in Salzburgerland”

Een actieve vakantie in de Oostenrijkse bergen tussen 24 mei en
13 oktober 2019.

Hotel Das Waldheim ligt net iets buiten het centrum van Sankt Martin im Tennengebirge in Salzburgerland. Hotel Das Waldheim wordt omgeven door de mooiste wandelgebieden in de Alpen. De wandelpaden beginnen direct voor de deur!

Sankt Martin im Tennengebirge ligt op een hoogte van 1000 meter in het Lammertal, een vrij lang dal met glooiende heuvels in de provincie Salzburgerland. Het dorp ligt tussen het Tennengebirge en het Dachsteinmassief. Sankt Martin im Tennengebirge wordt ook wel ‘aktivdorf’ genoemd door het goede en gevarieerde aanbod voor een actieve vakantie. In de zomer zijn er uitstekende mogelijkheden voor o.a. wandelen, bergbeklimmen, nordic walking, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

De hoogtepunten van deze wandelvakantie:

* bijzondere wandelingen door de bergen met berggids
* begeleide mountainbike tocht
* kleinschalig hotel gerund door gastvrije familie
* gratis toegang tot het zwemmeer

Programma

Dag 1 t/m 8
Inbegrepen
das-waldheim-salzburgerland-wandelen-petra.jpg

Dag 1 t/m 8 Sankt Martin im Tennengebirge

U verblijft 7 nachten op basis van halfpension in Hotel Das Waldheim. Het is een kleinschalig en gezellig ingericht hotel aan de rand van het bos bij Sankt Martin im Tennengebirge in Salzburgerland.
De familie Gappmaier zal u hartelijk welkom heten en u een onbezorgd verblijf bezorgen. De familiaire sfeer, de mooie ligging, de heerlijke gerechten, de kennis en passie voor de natuur van de familie zullen bijdragen aan een onvergetelijke vakantie in Oostenrijk.

De eigenaresse Petra is een professionele berggids en zij kent iedere berg in de omgeving. Al 25 jaar verzorgt Petra wandelingen in de prachtige bergen van het Tennengebirge en de indrukwekkende Gosaukamm. Haar man Georg is opgegroeid in dit huis en is gek op fietsen en koken. Wekelijks begeleidt hij een mountainbiketocht en ’s avonds verwent hij de gasten met zijn kookkunsten.

Reisinformatie

verblijf.png

Verblijf

7 overnachtingen op basis van halfpension.

Verblijf

hotel das waldheim-tuin.jpg
Dag 1 t/m 8

Wanderhotel Das Waldheim – St. Martin im Tennengebirge – Salzburgerland

Lees meer

Foto's

Prijzen & Reserveren

Beoordelingen

Er zijn voor deze rondreis nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?