Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij

Flydrive Toscane

Een fly-drive Toscane is een ideale manier om deze geliefde regio in Italië te ontdekken. Het is een individuele rondreis waarbij de vlucht, huurauto en de accommodaties inbegrepen zijn. Dat is zorgeloos genieten van een mooie fly-drive in Toscane! Rij door het heuvelachtige landschap vol met cipressen, wijngaarden en olijfbomen. Bezoek sfeervolle dorpjes en mooie steden met culturele bezienswaardigheden. Samen met de heerlijke Toscaanse gerechten vergezeld door een goede wijn is het genieten van een onvergetelijke vakantie in Toscane.

Een onvergetelijke vakantie in Toscane

Het idyllische landschap, de historische bezienswaardigheden, de beroemde kunststeden, de Toscaanse keuken en de heerlijke temperatuur zijn ingrediënten voor een fly-drive Toscane. Toscane is een veelzijdige regio waar veel te zien en te doen is. Iedere streek in Toscane heeft zijn eigen hoogtepunten. Rij door het prachtige Toscaanse landschap en maak uitstapjes naar steden die rijk zijn aan kunst en cultuur zoals Florence, Siena, Lucca, Pisa, Volterra en San Gimignano. Vanwege de talloze kunstschatten wordt Toscane ook wel ‘het openluchtmuseum van Italië’ genoemd. Bezoek de charmante wijndorpen in het beroemde Chianti gebied en proef een echte Toscaanse wijn in Montalcino en Montepulciano. Bewonder de betoverende schoonheid van de Val d’Orcia, ontspan in de natuurlijke warmwaterbron in Saturnia of geniet van de zon op een van de zandstranden. En zo zijn er nog veel meer redenen om een bezoek te brengen aan het mooie Toscane!

Zorgeloos op vakantie naar Toscane

Toscane behoort tot één van de mooiste regio’s en is een populaire vakantiebestemming. Vanuit Amsterdam is er een rechtstreekse vlucht naar Pisa of Florence en na aankomst op de luchthaven staat de huurauto al voor u klaar. Sunna Travel werkt samen met Sunny Cars om zorgeloos rond te rijden tijdens uw vakantie. De huurauto is ‘all-inclusive’ waarbij alles van te voren geregeld en betaald is, dus geen extra kosten ter plaatse. Tijdens de rondreis verblijft u in kleinschalige accommodaties met de warme gastvrijheid die typerend is voor Toscane.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?