Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Meer over Sicilië

Vakantie op Sicilië

Een vakantie naar Sicilië is geliefd vanwege de veelzijdigheid van het eiland. Het is al jaren de meest populaire bestemming in Italië. Sicilië staat ook bekend als ‘het eiland van het licht’ vanwege de meeste zonuren van Europa. Sicilië is een ideaal eiland voor liefhebbers van zee, mooie stranden, ongerepte natuur, rijke geschiedenis, interessante cultuur en gastronomie. Activiteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten zijn er volop. Ook voor families met kinderen is Sicilië een leuke en geschikte vakantiebestemming. De gemoedelijke sfeer en de hartelijkheid van de inwoners zullen bijdragen aan een onvergetelijke vakantie op Sicilië!

Over Sicilië

Sicilië is een autonome regio die bij Italië hoort. Het is het grootste eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 25.708 km2. Sicilië ligt ten zuidwesten van de regio Calabrië en is met het vaste land gescheiden door de Straat van Messina. Palermo is de hoofdstad en grootste stad van Sicilië.

Meer over Sicilië

Fly-drive Sicilië

Wij bieden fly-drive Sicilië aan, een ideale manier om dit mooie eiland te ontdekken. Onze individuele rondreizen worden aangeboden inclusief retourvlucht, huurauto en accommodaties.

U heeft keuze uit verschillende fly-drive Sicilië en deze rondreizen laten u de typische kenmerken van Sicilië zien en beleven:
het afwisselende landschap, de rijke cultuur, de lange geschiedenis, het heerlijke klimaat, de typische Siciliaanse gerechten en de unieke sfeer.

Alle fly-drive Sicilië kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u in eigen tempo de schoonheid van Sicilië ervaren!
Bekijk alle fly-drive Sicilië

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?