Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij

Vluchten

Vluchten Italië en Oostenrijk

Sunna Travel verzorgt graag uw vluchten naar Italië en Oostenrijk. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks naar diverse bestemmingen.
Sunna Travel adviseert u over de mogelijkheden en welke vlucht het meest geschikt is voor uw bestemming qua prijs, vluchttijden en comfort.

Voor het reserveren van tickets brengen wij € 35,- administratiekosten per ticket in rekening.


Aandachtspunten bij het reserveren van een vlucht:

* Wijzigen en/of annuleren door de reiziger
Na ticketuitgifte zijn de kosten voor wijzigen en/of annuleren 100%.

* Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen
De luchtvaartmaatschappijen behouden zich het recht voor om een wijziging door te voeren in de dienstregeling en/of het vluchtschema. Het is mogelijk dat de vlucht omgeboekt wordt naar een andere tijd en/of een andere luchtvaartmaatschappij. Helaas heeft Sunna Travel geen invloed op de aangeboden alternatieve vluchten van de luchtvaartmaatschappij.

* Namen
Het is belangrijk dat de naam en voornaam overeenkomt met de naam zoals deze in het paspoort of ID staat. In het ticket staat de eerste voornaam volgens paspoort (geen initialen, roepnamen). Indien u getrouwd bent, dan komt alleen de meisjesnaam die in het paspoort staat vermeld op het ticket. Het is uw eigen verantwoordelijkheid de juiste gegevens door te geven.

* Aansprakelijkheid
Indien een ticket via Sunna Travel is gereserveerd, is Sunna Travel niet aansprakelijk voor foutieve namen, wijzigingen, annuleringen, vertragingen of andere problemen die zich kunnen voordoen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?