Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij

Verzekeringen

Sunna Travel adviseert u om goed verzekerd op reis te gaan.
Via Sunna Travel kunt u een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten van A.S.R.
a.s.r ik kies zelf.jpg

Annuleringsverzekering

Met een kortlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd wanneer uw vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Ook kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u bij een onvoorzien gebeurtenis eerder moet terugkeren van vakantie. Bij een geoorloofde reden krijgt u de niet gebruikte reisdagen vergoedt. Het is daarom altijd verstandig, zelfs bij last-minute boekingen, om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op de kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

De premie voor de kortlopende annuleringsverzekering is 5,5% van de reissom en € 3,50 poliskosten per boeking. Over de premie wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Zie de uitgebreide voorwaarden van A.S.R.

Allrisk Annuleringsverzekering
U kunt ook kiezen voor een Allrisk Annuleringsverzekering. U bepaalt zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

De premie voor de kortlopende annuleringsverzekering is 7% van de reissom en € 3,50 poliskosten per boeking. Over de premie wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Reisverzekering

Met een kortlopende reisverzekering krijgt u bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale (24 uur per dag). Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand.
De Comfort-reisverzekering is de meest gekozen verzekering met een ruimere vergoeding dan bij de Basis-verzekering. De Optimaal-reisverzekering is de meest uitgebreide reisverzekering. Raakt uw bagage zoek, dan wordt de nieuwwaarde van uw bagage vergoed wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. Daarnaast kunt u speciale dekkingen kiezen, zoals skiën en snowboarden (€ 1,- p.p.p.d.) en extra sportuitrusting.

De premie voor een Comfort-reisverzekering incl. personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand bedraagt € 1,92 per persoon per dag.

De premie voor een Optimaal-reisverzekering incl. personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand bedraagt € 2,62 per persoon per dag.

De poliskosten bedragen € 5,00 per boeking.

Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zie de uitgebreide voorwaarden van A.S.R.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?