Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij
8.0

Agriturismo Alla Vecchia Quercia

Pergola - Marche

In het midden van de groene heuvels van de Marche, op 8 kilometer van het dorp Pergola, ligt agriturismo Alla Vecchia Quercia. De voormalige ‘borgo’, een traditioneel gehucht met stenen huizen, is gerenoveerd en omgetoverd tot een bijzonder verblijf in de Marche.

Agriturismo Alla Vecchia Quercia ligt aan de voet van de Monte Catria en wordt omgeven door bossen, weiden en velden. De ligging in de Marche is ideaal om de verschillende facetten van deze regio te ontdekken: de glooiende heuvels, de bergen, de zee, het rijke culturele erfgoed en de lokale gerechten. De Zwitserse familie Metler heeft in 1999 dit kleine paradijsje gevonden en zij runnen met veel enthousiasme de agriturismo. Zij heten u van harte welkom en informeren graag over deze weinig bekende en mooie regio in Midden-Italië.

Rondom het hoofdgebouw met vijf kamers, bevinden zich de appartementen die verdeeld zijn over drie huizen. De appartementen zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor 2 tot 6 personen.
De agriturismo heeft ongeveer 15 hectare biologische akker- en weiland. Op de velden wordt een kleine hoeveelheid tarwe verbouwd. De olijfbomen produceren een olie van hoge kwaliteit. Verder zijn er fruitbomen en is er een moestuin. Op de boerderij leven verschillende dieren zoals varkens, geiten, buffels, schapen, konijnen en kippen. Ook zijn er een aantal paarden, honden en katten. Niet te vergeten zijn hun bijen, die hoogwaardig werk doen en een geweldige honing produceren. Alle dieren zijn in de directe omgeving en kunnen bezocht worden.

Na een dagtripje naar bijv. Urbino, Urbania, Gubbio, Fabriano, de kust of een tocht op de mountainbike kunt u afkoelen bij het zwembad of gewoon genieten van het prachtige uitzicht richting Pergola en de Valle del Cesano.
Corinne en Roland kijken er naar uit om u te verwelkomen en informeren graag over deze weinig bekende en mooie regio in Midden-Italië.


Faciliteiten

Zwembad
Zwembad
Wi-Fi
Wi-Fi
Verwarming
Verwarming
Familie vakantie
Familie vakantie
Kinderbed
Kinderbed
Koelkast
Koelkast
op verzoek toegestaan
Hond toegestaan
Hond toegestaan
Parkeer-gelegenheid
Parkeer-gelegenheid
Eigen producten
Eigen producten
Fiets
Fiets
Manege
Manege
Wandelen
Wandelen
Dorp <10 km
Dorp <10 km
Restaurant <5 km
Restaurant <5 km

Verblijf

agriturismo alla vecchia quercia-pergola-appartement-keuken.jpg

+ Appartement Type 1

+ Appartement Type 2

+ Appartement Type 3

+ Appartement Type 4

Prijzen & reserveren

Opmerkingen
Inclusief: gas, water, elektriciteit, bed- en badlinnen, eindschoonmaak.

Exclusief: huisdier € 10,- p.d., ontbijt € 12,- p.p./€ 6,- voor kinderen tot 10 jaar

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

pergola.jpg
urbino marche.jpg
urbania.jpg
natuurreservaat furlo.jpg
mondavio.jpg
fabriano papiermuseum.jpg
grotten van frasassi.jpg

Beoordelingen

8
Mooi ruim appartement (Montaiate). De tweede slaapkamer boven is via een steile trap te bereiken, maar dit werd vooraf duidelijk gemeld en was goed te doen.
Gezamenlijk terras met twee picknicktafels (en een aantal nieuwsgierige katten). Eenvoudig maar lekker ontbijtbuffet.
...
Anoniem
Meer reviews

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?