Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

Bed & Breakfast Il Casale di Federico

Agrigento - Sicilië

Bed & Breakfast Il Casale di Federico ligt in een woonwijk in Villaseta, op 7 kilometer van het historisch centrum van Agrigento. De beroemde Vallei van de Tempels, een archeologisch gebied met de overblijfselen van zeven belangrijke Dorische tempels, ligt op 3 kilometer.

In de hoek van een straat is de toegangspoort van Bed & Breakfast Il Casale di Federico. U wordt vriendelijk onthaald door de gastvrije en behulpzame familie.
Het huis wordt omgeven door een groot terras en een verzorgde tuin met een zwembad en apart kinderbad. Er is een ruime parkeerplaats aanwezig waar de gasten de auto kunnen parkeren.

De kamers bevinden zich op de 1e en 2e verdieping die bereikbaar zijn met de trap of de lift. De kamers zijn gedetailleerd en klassiek ingericht met antieke meubels en voorzien van TV, wifi, airconditioning/verwarming en een badkamer met douche, toilet en föhn. In de ontbijtruimte op de begane grond staat een buffet klaar met keuze uit zoete en hartige lekkernijen. Bij mooi weer kan het ontbijt op het terras genuttigd worden.

In de Vallei van de Tempels, in 1997 door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed, bevindt zich een van de belangrijkste archeologische complexen van de Middellandse Zee. Het archeologisch park beslaat 1300 hectare en laat de rijke geschiedenis zien van Akragas, één van de grootste Griekse steden gesticht in de 6e eeuw v. Chr. Bewonder de imposante Dorische tempels die tot de best bewaarde tempels ter wereld behoren.

Naast de Vallei van de Tempels is Agrigento ook een bezoek waard. In het levendige middeleeuwse centrum met een wirwar aan steegjes en trappen is de Arabische invloed nog terug te zien. La Scala dei Turchi is een rotsachtige klif die boven de zee oprijst langs de kust van Realmonte, nabij Porto Empedocle.
De witte kalksteenklif is een geliefde plek om van de zon en de zee te genieten.

Faciliteiten

Zwembad
Zwembad
Wi-Fi
Wi-Fi
Televisie
Televisie
Föhn
Föhn
Minibar
Minibar
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Kinderbed
Kinderbed
Lift
Lift
Kamer voor rolstoelgebruik
Kamer voor rolstoelgebruik
op verzoek toegestaan
Hond toegestaan
Hond toegestaan
Parkeer-gelegenheid
Parkeer-gelegenheid
Dorp <1 km
Dorp <1 km
Strand <5 km
Strand <5 km

Verblijf

De kamers zijn klassiek ingericht en voorzien van TV, wifi, airconditioning/verwarming en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen & reserveren

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

agrigento-sicilie.jpg
agrigento vallei van de tempels.jpg
scala dei turchi sicilie.jpg

Beoordelingen

Er zijn voor deze accommodatie nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?