Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij

Autorondreis Toscane

Met een rondreis Toscane van Sunna Travel ontdekt u deze prachtige regio in het midden van Italië. Toscane is zeer geliefd vanwege de glooiende heuvels, statige cipressen, weelderige wijngaarden, middeleeuwse dorpen, de heerlijke keuken en de rijkdom aan kunstschatten. Een autorondreis door Toscane betekent dat u veel kunt zien. Vanuit een aantal locaties verdeeld over de regio ontdekt u de verschillende aspecten van Toscane. Wij hebben met zorg onze rondreizen samengesteld die u langs de mooiste plekjes brengt. U kunt optimaal genieten van het mooie Toscane met één van onze unieke rondreizen!

Tijdens een rondreis Toscane zijn alle accommodaties van tevoren geregeld en hoeft u alleen nog maar te genieten van al het moois. De afstanden in Toscane zijn niet al te lang, waardoor u niet veel tijd in de auto zit. Met de tips en informatie die u van Sunna Travel krijgt als u op reis gaat, wordt een autorondreis Toscane een geweldige ervaring!
De 13-daagse autorondreis “Toscane in agriturismo” is één van de favorieten in het aanbod van Sunna Travel. Tijdens deze rondreis verblijft u in vier verschillende agriturismo Toscane, dit zijn kleinschalige boerderijen die gerund worden door een gastvrije familie waar u het échte Toscane beleeft.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?