Telefoon020 - 8890321
aangesloten bij
9.0

Mamma Ciccia

Mandello del Lario - Lombardije

Mamma Ciccia is een ‘albergo diffuso’, de kamers zijn verdeeld over verschillende gebouwen in het historisch centrum van Mandello del Lario, aan het Comomeer. Naast de kamers biedt Mamma Ciccia ook een restaurant, een café-bistrot, een kleine winkel en een kookschool, allemaal rondom het Piazza Roma. Een bijzondere plek en alles wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie aan het mooie Comomeer.

Jaren geleden zijn Silvia en Marcello, zus en broer, begonnen met een restaurant en twee kamers op hun eigen zolder. Steeds meer gasten kwamen en al snel kwam het idee voor een ‘albergo diffuso’ met als doel hun gasten de sfeer en identiteit van het dorp te laten beleven.
Mamma Ciccia is een beetje als thuis en een beetje als een hotel: wonen in de huizen van het oude gedeelte van het dorp, wandelen door de steegjes, de Italiaanse gastvrijheid ervaren en het krijgen van service zoals receptie, informatiepunt, ontbijt, restaurant en dagelijkse schoonmaak van de kamer.

Inmiddels biedt Mamma Ciccia 18 kamers in vier verschillende huizen die gerenoveerd zijn met behoud van het lokale karakter en de sfeer van het middeleeuwse dorp. De kamers verschillen van elkaar door de grootte, de kleuren en het meubilair en bieden de nodige comfort. Alle kamers zijn voorzien van TV, airconditioning en een eigen badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in het café-bistrot en bij mooi weer kunt u buiten op het plein zitten. Dit is een gezellige plek waar u ook een aperitief kunt drinken en kunt genieten van een eenvoudige maaltijd of een Pinsa, een soort pizza.

Mandello del Lario heeft een bevoorrechte positie omdat het niet alleen aan de oevers van het meer ligt, maar ook aan de voet van de berg Grigne, die bekend is bij wandelaars en klimmers uit heel Europa. Van april tot oktober vaart er een passagiersveerdienst vanaf Mandello del Lario. De kade ligt op slechts 2 minuten lopen van Mamma Ciccia en per boot kunt u gemakkelijk naar de stad Lecco en de belangrijkste toeristische bestemmingen zoals Bellagio, Varenna, Menaggio en zelfs Como.

Faciliteiten

Restaurant
Restaurant
Bar
Bar
Wi-Fi
Wi-Fi
Televisie
Televisie
Föhn
Föhn
Airconditioning
Airconditioning
Verwarming
Verwarming
Familie vakantie
Familie vakantie
Kinderbed
Kinderbed
op verzoek toegestaan
Hond toegestaan
Hond toegestaan
Dorp
Dorp
Strand <1 km
Strand <1 km

Verblijf

De kleurrijke kamers zijn ingericht met eenvoudige meubels en voorzien van TV, airconditioning en een eigen badkamer met toilet, douche, föhn en toiletartikelen.
mamma-ciccia-mandello-comomeer-slaapkamer-standaard-groen.jpg

+ 2-persoonskamer

+ 1-persoonskamer

+ 3-persoonskamer

+ 4-persoonskamer

Prijzen & reserveren

Opmerkingen
Mamma Ciccia ligt in een voetgangersgebied, gratis parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats op ongeveer 250 meter van de receptie.

Exclusief: toeristenbelasting € 1,- p.p.p.d. – kosten ter plaatse te voldoen.

Kaart & Omgeving

Informatie over de omgeving

mandello-del-lario-kade-boten-comomeer.jpg
cernobbio comomeer.jpg
varenna-comomeer-lombardije-italie.jpg
lecco-comomeer.jpg
bellagio comomeer.jpg
menaggio boulevard comomeer.jpg
como-kathedraal-lombardije.jpg

Beoordelingen

9
Mooi hotel, kamers verdeeld over 4 bij elkaar liggende gebouwen. Grote kamer met grote, ruime badkamer. Hotel ligt in het centrum, wat erg gezellig is.
Parkeren is alleen niet bij het hotel mogelijk. Moet de auto op een parkeerplaats aan de rand van de stad parkeren, zonder toezicht.
...
M.C Paassen
Meer reviews

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?