Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

10-daagse autorondreis “Marche en Umbrië”

Deze rondreis gaat door twee minder bekende regio’s in het midden van Italië: Marche en Umbrië. U verblijft in drie kleinschalige agriturismo's met familiaire sfeer en een rustige ligging.

Beide regio’s zijn rijk aan geschiedenis, cultuur, een adembenemende natuur, lokale tradities en culinaire specialiteiten. De rondreis begint met een verblijf bij een agriturismo in het midden van de Marche. Daarna gaat de route naar Umbrië, ook wel ‘het groene hart van Italië’ genoemd. Het laatste verblijf is in het zuiden van de Marche, dichtbij Ascoli Piceno.
Marche kenmerkt zich door ontelbare heuvels met middeleeuwse dorpen en is rijk aan bezienswaardigheden. Umbrië behoort tot de cultureel rijkste regio’s van Italië.

Deze autorondreis Marche en Umbrië is een bijzondere reis van 10 dagen om te genieten van de typerende kenmerken die deze mooie regio’s te bieden hebben.

Autorondreis Marche en Umbrië met o.a.:

* ongerepte natuur
* Urbino
* Todi
* Assisi
* Piceno gebied
* Ascoli Piceno

Programma

dag 1 t/m 4
dag 4 t/m 7
dag 7 t/m 10
urbino.jpg

Dag 1 t/m 4 San Lorenzo in Campo

De rondreis begint in het hart van de Marche met een verblijf van 3 nachten bij Casale Don Domé. Het heeft een rustige ligging in de glooiende heuvels van de vallei van Cesano. De boerderij is vernoemd naar Don Domenico Pezza, een zeer gewaardeerd priester uit San Lorenzo in Campo met de bijnaam 'Don Dome’. Het is een gemoedelijke agriturismo met comfortabele kamers, een fijn zwembad, een grote manege en een uitstekend restaurant.

Marche heeft een afwisselend landschap van bergen, heuvels en de Adriatische zee. Vanuit Casale Don Domé is het ongeveer een half uur rijden en u bent óf in de bergen óf bij de zee. De centrale ligging maakt het ideaal om diverse middeleeuwse dorpen en historische steden met bezienswaardigheden te bezoeken. Het culturele hoogtepunt is Urbino, het historisch centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Reisinformatie

optioneel
retourvlucht.png

Vlucht

Retourvlucht Eindhoven – Bologna met Transavia.
optioneel
autohuur.png

Autohuur

All-inclusive Autohuur - Sunny Cars
verblijf.png

Verblijf

9 overnachtingen op basis van logies & ontbijt.
Deze reis is exclusief de lokale belastingen en een annulerings- en/of reisverzekering.

Verblijf

casale-don-dome-zwembad-marche
Dag 1 t/m 4

Casale Don Domé - San Lorenzo in Campo – Marche

Lees meer

Casale delle lucrezie-todi-umbrie
Dag 4 t/m 7

Agriturismo Casale delle Lucrezie – Todi – Umbrië

Lees meer

Il-Crinale-zwembad-Marche
Dag 7 t/m 10

Agriturismo Il Crinale di Cavino – Castorano – Marche

Lees meer

Foto's

Prijzen & Reserveren

Beoordelingen

Er zijn voor deze rondreis nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?