Telefoon020 - 8890321
aangesloten bijSGR

7-daagse rondreis “met de Vespa door Toscane”

Beleef Toscane nog intenser en ga mee met deze Vespa tour! Het ultieme gevoel van vrijheid en vakantie beleef je op een klassieke Vespa door de glooiende Toscaanse heuvels.

Je rijdt op de mooiste en romantische weggetjes in het Toscaanse landschap vol met cipressen, wijn- en olijfgaarden. Onderweg kun je gemakkelijk even stoppen om het fantastische uitzicht te bewonderen en natuurlijk foto’s te maken. Je rijdt achter de Nederlandse gids aan, die je de leukste plekjes in Toscane laat zien waardoor jij zelf volop kunt genieten. Samen met een kleine groep maak je deze reis waarbij je in twee sfeervolle hotels verblijft: eerst in de omgeving van Lucca en daarna in het Chianti gebied. Je bezoekt charmante dorpen en mooie steden om wat cultuur op te snuiven. De dagindeling is vrijblijvend en deze welverdiende vakantie draait om waar je zin in hebt. Bij het zwembad liggen of met z’n tweeën op avontuur gaan op je Vespa, alles kan!

Vespa Tour Toscane

De Vespa tour in Toscane is een unieke manier om het échte Toscane te beleven. Alles draait om genieten, ontspannen en de mooiste plekjes van Toscane zien. Een onvergetelijke ervaring!

* Deze reis begint iedere dinsdag van juni t/m september.
* De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 16 personen.
* Naar wens kan de reis verlengd worden, zie ons aanbod Toscane of neem contact met ons op.

Programma

Dag 1 t/m 4
Dag 4 t/m 7
Inbegrepen
Handige informatie
lucca anfiteatro.jpg

Dag 1 t/m 4 - Lucca

De Vespa tour Toscane gaat beginnen in de omgeving van Lucca, waar je ’s middags verwacht wordt bij de accommodatie. Je verblijft in Villa Michaela of Villa La Principessa, afhankelijk van de beschikbaarheid. Hier wordt je enthousiast ontvangen door Benjamin, de Nederlandse gids die deze bijzondere vakantie begeleidt. In de namiddag worden de Vespa’s bezorgd, krijg je goede uitleg en wordt alles geregeld. Nu kan het avontuur echt gaan beginnen! De eerste avond is er een gezamenlijke pizza avond om elkaar wat beter te leren kennen.

Op de Vespa ga je toeren door het heuvelachtige landschap rondom Lucca met historische paleizen en middeleeuwse dorpen waar je kunt stoppen voor een heerlijke cappuccino. De Toscaanse kust met lange zandstranden en een aantal mondaine badplaatsen is goed bereikbaar. Montecatini Alto is een charmant dorpje op 300 meter hoogte en is alleen al een bezoek waard vanwege het uitzicht. Wandel hier door de kleine straatjes met kasseien voor een ultiem Toscaans gevoel. Bij de accommodatie kun je ontspannen bij het zwembad. En breng natuurlijk een bezoek aan de ommuurde stad Lucca, ook leuk om daar ’s avonds te dineren.

Reisinformatie

verblijf.png

Verblijf

6 overnachtingen op basis van logies & ontbijt.
Optioneel
retourvlucht.png

Vlucht

Retourvlucht Amsterdam – Pisa met Transavia.
Deze reis is exclusief de lokale belastingen en een annulerings- en/of reisverzekering.
Vluchten zijn extra bij te boeken; de aangegeven tarieven zijn een indicatie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Verblijf

villa-michaela-capannori-lucca-toscane-italie.jpg
Dag 1 t/m 4 - Lucca

Villa Michaela – Lucca – Toscane

Lees meer

villa-la-principessa-lucca-toscane-overzicht.jpg
Dag 1 t/m 4 - Lucca

of Villa la Principessa – Lucca – Toscane

Lees meer

borgo-al-vento-chianti-zwembad-uitzicht-vespa-tour-toscane.jpg
Dag 4 t/m 7 - Chianti gebied

Borgo Casa al Vento – Gaiole in Chianti – Toscane

Lees meer

Foto's

Prijzen & Reserveren

Beoordelingen

Er zijn voor deze rondreis nog geen beoordelingen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?